Ga naar de inhoud

Junior Sales medewerker

Vind je het leuk om klanten te bellen, om ze te overtuigen, te verleiden, afspraken te maken en uiteindelijk een mooi product te verkopen, dan zijn we op zoek naar jou! Naast vast bedrag per maand kan je ook een mooie bonus per verkoop verdienen!

We hebben een bijzonder product met zeer positief verhaal, waar mensen blij van worden. We hebben in 2 jaar tijd heel veel leads in ons systeem en veel bekendheid, maar zijn op zoek naar iemand die kan ondersteunen met nabellen, opvolgen en langsgaan op locaties voor een eventuele demo.

We zoeken jonge mensen met veel positieve energie, die graag willen leren wat ondernemen is, maar ook iets goed willen doen voor de wereld.

WIE IS TANTE CO?

We zijn een jong bedrijf, met een jong en enthousiast team, met een bijzondere missie! Tante Co is namelijk een nieuwe, unieke methode om bewoners in verpleeghuizen (en andere soort zorginstellingen) inspraak te geven over hun leven via een interactief scherm. We doen dit op een zeer visuele, speelse, maar vooral laagdrempelige manier.

We hebben eigen technologie ontwikkeld waarmee we elk verpleeghuis een eigen versie van Tante Co kunnen bieden. We stellen vragen op maat aan de bewoners en leveren elke week weer nieuwe inzichten waar medewerkers meteen iets mee kunnen.

Naast Tante Co hebben we sinds kort ook Zuster Suze, voor medewerkers inspraak in ziekenhuizen en Juul, medewerkers bevraging voor bedrijven, waar we nog mee moeten starten! Jij mag dit mee opzetten en bepalen hoe we die markt gaan bewerken.

JOUW ROL

Als Junior Sales medewerker ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Dit begint vaak met een telefoongesprek, waarin je over wil brengen welk probleem we kunnen helpen op te lossen. Daarna volgt vaak een demo op locatie en/of een pilot met als doel daar een jaarcontract uit te halen. Het operationele team doet de opvolging voor je, jij kan je focussen op de nieuwe klanten.

Je mag zelf mee een sales plan maken per product en gaat veel leren op dit gebied. Ook ontwikkelen we samen sales materiaal die jij denkt nodig te hebben.

PROFIEL

– Je hebt goede communicatie skills en beheersing van de Nederlandse taal;

– Je kan mensen overtuigen en bent enthousiast;

– Je kan goed presenteren voor groepen;

– Je bent klantgericht en kunt goed samenwerken in teamverband;

– Je kunt gestructureerd werken en prioriteiten stellen;

– Je kan snel nieuwe softwarepakketten leren (zoals MS-office, Trello, Eloview);

– Je bent creatief en denkt in kansen;

– Je bent 4 dagen in de week beschikbaar en in bezit van een rijbewijs en auto (must);

– Werkervaring is een pré;

– Je bent flexibel en werkt deels vanuit ons kantoor in Utrecht, maar bent ook vaak onderweg naar klanten.

WAT BIEDEN WIJ?

– Een jong team met bakken aan energie!

– Een bedrijf waar je aan mee mag bouwen. Jouw mening telt!

– Een gezellige en dynamische werkplek binnen MyOffice Utrecht

– Marktconform salaris o.b.v. 32 uur

– Km vergoeding

– Bonus regeling

– Een bedrijf waar je veel gaat leren over ondernemen en kan meegroeien

– Flexibiliteit

 

Enthousiast geworden? Mail dan naar rogier@tanteco.nl